ETUSIVU PELIVUOROT HISTORIA YHTEYSTIEDOT JÄSENASIAT LINKIT GALLERIA IN ENGLISH

SeurahistoriaKajaanin Sulkapalloilijat (KajSu) on perustettu vuonna 1984. "Muutaman jäsenen voimin" toiminta oli aluksi lajiin tutustumista ja pelailua sekä seuratoiminnan aktivoimista. Toiminnan laajentuessa seuran aktiivipelaajat alkoivat käydä hakemassa oppeja Sulkapalloliiton kursseilla ja koulutuksissa. Samalla myös seuran oma sulkapallon kurssitus- ja ohjaustoiminta sai alkunsa.

"Jäsenmäärän noustua (!) kymmeniin" pelattiin myös ensimmäisistä piirinmestaruuksista. Seuran sisäiset ranking-pelit käynnistettiin jäsenten kilpailuvietin tyydyttämiseksi. Sulkapalloharrastuksen viritessä laajemmaksi 1990-luvulla, seura järjesti myös työpaikkapuulaakipelejä.

1990-luvun alusta lähtien seuramme pelaajat ovat osallistuneet myös kansallisiin kilpailuihin. Kilpailutoiminta on toistaiseksi ollut aktiivisimmillaan 2000-luvun molemmin puolin. Silloin seurassamme oli useita menestyneitä pelaajia parhaiden noustessa aina kansalliseen kärkikaartiin, Valio- ja A-luokkaan.Kajaanin Sulkapalloilijoiden ensimmäiset kansalliset kilpailut järjestettiin 1990-luvun puolivälissä. Ja siitä lähtien kisoja on järjestetty vuosittain osallistujamäärien mukaan yksi- tai kaksipäiväisinä. Seuran suurimmat ja tärkeimmät järjestytyt kilpailut olivat Juniori GP 1999 sekä Nuorten Ikäluokka -mestaruuskisat 2001, jossa oli pelaamassa mm. Suomen tämänhetkinen ykköspelaaja Ville Lång. Osallistujamäärät näissä kisoissa olivat lähemmäs kaksi sataa, kun viimeisissä järjestetyissä kansallisissa kisoissamme on osallistujia noin 80.

Tällä hetkellä seurassa on jäseniä 60-70 välillä, joista aktiivisimmat kiertävät kilpailuissa. Vilskettä on riittänyt myös juniorivuoroille sekä säännöllisesti olemme järjestäneet erilaisia lajiesittelyjä ja -koulutuksia.


Ota yhteyttä!