ETUSIVU PELIVUOROT HISTORIA YHTEYSTIEDOT JÄSENASIAT LINKIT GALLERIA IN ENGLISH

Mailojen jännitys

Jarmo Kovalaisella on mailojenjännityskone ja lisäksi vuosien kokemus mailojen jännittämisestä, joten käänny Jarmon puoleen, puh. 040-3537518.

Pallot

Seuranjäset voivat ostaa sulkaisia palloja ja ne lunastetaan Kukkakeskukselta, joka sijaitsee Pohjolankadulla. Pallot maksetaan ainoastaa käteisellä, joten KORTTIMAKSU EI KÄY!

Kurssitusta ja lajitietoa

Seuramme tarjoaa halukkaille yrityksille tai yhteisöille sulkapallon tekniikka/pelitapa kursseja. Pientä korvausta vastaan pidämme porukallenne tai yrityksellenne sopivan koulutuksen, jonka avulla saatte uutta intoa harrastukseenne.

Meiltä paikalle saapuu kouluttajat (1-3 osallistujien määrän mukaan) ja teidän ei tarvitse kuin koota porukka kasaan (6-10 henkeä olisi sopiva vähimmäismäärä) ja lähteä kokeilemaan. Tapahtumapaikaksi voidaan toki sovittaa myös seuran vuoroja. Jos ette saa tarpeeksi porukkaa kasaan, niin laittakaa kuitenkin sähköpostia meille ja voimme yhdistellä innokkaimpien ryhmiä, jotta osallistujia on tarpeeksi.

Paras tapa sopia kurssien järjestämisestä on laittaa sähköpostia seuran osoitteeseen ja ilmoittaa yhteystiedot ja halukkaiden määrä ja me otamme yhteyttä mahdollisten sopivien ajankohtien puitteissa.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut eivät sisällä tapaturmavakuutusta vaan jokaisen on huolehdittava vakuutusturva itse. Jäsenasioissa ota yhteyttä seuran hallituksen jäseniin, kts. Yhteystiedot!

Maksu lomakkeita on jaossa seuran vuoroilla, mutta voit myös maksaa jäsenmaksun omatoimisesti alla olevien tietojen mukaisesti:

Ota yhteyttä!